Acasa » Organizare » Cotizatia de membru G.R.P.

 

Cotizatia de membru G.R.P.

 

Platiti cotizatia GRP On-Line (cu cardul)  AICI!

Daca doriti plata pe alte canale, solicitati detalii la: contact@radiologie-pediatrica.ro

Beneficii

Plata cotizatiei GRP consfinteste calitatea de membru activ, avand rol de “semnatura”. Membrii activi ai GRP au dreptul sa participe la activitatile grupului, beneficiind de facilitatile stabilite pentru membri si sa utilizeze resursele (rezervate membrilor) ale sitului www.radiologie-pediatrica.ro. Membrii activi ai GRP pot solicita recomandari in vederea inscrierii in ESPR (European Society of Paediatric Radiology) sau in SFIPP (Societe Francophone d’Imagerie Pediatrique et Perinatale).

Detalii despre cotizatia GRP

Cotizatia de membru al GRP este stabilita in plus fata de cotizatia de membru SRIM si are o valoare anuala de 50 Lei pentru medici specialisti si primari, respectiv 25 Lei pentru medici rezidenti, asistenti/tehnicieni si alte categorii profesionale. Cotizatia GRP este datorata pentru un an calendaristic si trebuie platita in avans, pana la sfarsitul anului precedent (in perioada 1 noiembrie – 15 decembrie).

Plata cotizatiei poate fi facuta si pentru anul in curs (in perioada 15 ianuarie -15 octombrie), valoarea acesteia fiind in acest caz majorata la 100 Lei pentru medici specialisti si primari, respectiv 50 Lei pentru medici rezidenti, asistenti/tehnicieni si alte categorii profesionale.

Membrii nou inscrisi in GRP platesc cotizatia in momentul inscrierii, respectiv 100 sau 50 Lei -suma acoperind atat cotizatia (nemajorata) pe anul in curs cat si cotizatia (anticipata) pentru anul urmator (cu exceptia celor care se inscriu in perioada 1 noiembrie-15 decembrie, care vor plati doar cotizatia in avans pentru anul urmator, respectiv 50 sau 25 Lei).

In cazul neplatii cotizatiei GRP in avans pentru anul urmator, calitatea de membru al GRP si dreptul de utilizare a sectiunilor restrictionate ale site-ului www.radiologie-pediatrica.ro se suspenda de la 1 ianuarie pana la plata cotizatiei.

Neplata cotizatiei timp de 3 ani succesiv duce la pierderea calitatii de membru al GRP si stergerea profilului de utilizator al www.radiologie-pediatrica.ro; redobandirea calitatii de membru in acest caz se poate face printr-o noua inscriere.

Membrii de onoare nu au obligatia platii cotizatiei GRP.

Detalii despre cotizatia SRIM

Gasiti AICI!

Inscriere in lista de contacte

(Abonare Newsletter)

Veti primi un mesaj de confirmare.
(Verificati si in Spam!)

Partenei