Acasa » Organizare » Cotizatia de membru S.R.P.

 

Cotizatia de membru S.R.P.

 

Platiti cotizatia SRP On-Line (cu cardul)  AICI!

Daca doriti plata pe alte canale, solicitati detalii la: contact@radiologie-pediatrica.ro

Beneficii

Plata cotizatiei SRP consfinteste calitatea de membru activ, avand rol de “semnatura”. Membrii activi ai SRP au dreptul sa participe la activitatile asociatiei, beneficiind de facilitatile stabilite pentru membri si sa utilizeze resursele (rezervate membrilor) ale sitului www.radiologie-pediatrica.ro. Membrii activi ai SRP pot primi recomandari in vederea inscrierii ca membru deplin (titular, Direct Member) in ESPR (European Society of Paediatric Radiology) sau in SFIPP (Societe Francophone d’Imagerie Pediatrique et Perinatale). Prin plata unei cotizatii aditionale, membrii SRP devin si Institutional Member ai ESPR (vezi mai jos).

Detalii despre cotizatiile SRP

Cotizatia anuala de membru al SRP este  de 100 Lei pentru medici specialisti si primari, respectiv 50 Lei pentru medici rezidenti, asistenti/tehnicieni/fizicieni si alte categorii profesionale. Cotizatia SRP este datorata pentru un an calendaristic si trebuie platita in avans, pana la sfarsitul anului precedent (in perioada 1 noiembrie Р15 decembrie).

Incepand cu 2024, Societatea Europeana de Radiologie Pediatrica (ESPR) a (re)definit tipurile de membru. In afara inscrierii directe, ca membru titular (Direct Member), fost creata si varianta de “Membru institutional” al ESPR, prin societatea nationala, cu cotizatie mai mica (dar si cu beneficii mai limitate) de 15 E (75 Lei). Daca doriti sa deveniti si membru institutional al ESPR, trebuie sa platiti in plus aceasta suma, o data cu cotizatia de membru SRP, in avans, pentru anul urmator. Inscrierea in ESPR va fi facuta de catre SRP. Gasisti aici o detaliere a tipurilor de membru care ne sunt accesibile, precum si legatura la documentul original al ESPR: ESPR membership overview

Daca nu a fost realizata in avans, plata cotizatiei SRP (dar nu si a celei ESPR) poate fi facuta si in anul in curs (in perioada 15 ianuarie -15 octombrie), valoarea acesteia fiind in acest caz majorata la 200 Lei pentru medici specialisti si primari, respectiv 100 Lei pentru medici rezidenti, asistenti/tehnicieni/fizicieni si alte categorii profesionale.

Membrii nou inscrisi in SRP platesc cotizatia in momentul inscrierii, respectiv 200 sau 100 Lei -suma acoperind atat cotizatia (nemajorata) pe anul in curs cat si cotizatia (anticipata) pentru anul urmator (cu exceptia celor care se inscriu in perioada 1 noiembrie-15 decembrie, care vor plati doar cotizatia in avans pentru anul urmator, respectiv 100 sau 50 Lei).

In cazul neplatii cotizatiei SRP in avans pentru anul urmator, calitatea de membru al SRP si dreptul de utilizare a sectiunilor restrictionate ale site-ului www.radiologie-pediatrica.ro se suspenda de la 1 ianuarie pana la plata cotizatiei.

Neplata cotizatiei timp de 3 ani succesiv duce la pierderea calitatii de membru al SRP si stergerea profilului de utilizator al www.radiologie-pediatrica.ro; redobandirea calitatii de membru in acest caz se poate face printr-o noua inscriere.

Membrii inscrisi online si care platesc cotizatia anuala au calitatea de membri sustinatori, in conformitate cu statutul asociatiei, avand drept de participare la toate activitatile si acces la toate resursele online.

Cei care doresc sa devina membri asociati trebuie sa furnizeze documentele de identitate si de practica profesionala, sa asigure semnarea documentelor legale si sa plateasca o cotizatie de inscriere egala cu contributia membrilor fondatori (1.000 Lei pentru medici specialisti/primari, respectiv 500 Lei pentru medici rezidenti si alte categorii profesionale). Membrii asociati au in plus dreptul de vot in chestiuni statutare, de a alege si de a fi alesi in conducerea asociatiei.

Membrii de onoare nu au obligatia platii cotizatiei SRP.

 

Inscriere in lista de contacte

(Abonare Newsletter)

Veti primi un mesaj de confirmare.
(Verificati si in Spam!)

Partenei