Acasa » Noutati » Campania “Un medic – un asistent”

 

Campania “Un medic – un asistent”

 

In activitatea noastra zilnica avem alaturi asistenti, tehnicieni, operatori. Avem nevoie de ei din ce in ce mai mult, din ce in ce mai calificati, mai experimentati, mai de incredere. In alte tari, acestia au organizatii puternice. In Romania nu exista niciuna iar resursele lor sunt mult mai limitate. Pornind de la aceste realitati, am avut initiativa catalizarii unei asocieri a colegilor nostri, pornind de la exemplul Grupului de radiologie pediatrica (GRP).

Primul pas a fost la Congresul din 2013, cand a fost modificat statutul, urmare a propunerii pe care am facut-o, permitandu-se inscrierea ca membri in SRIM (societatea medicilor radiologi) si a a altor categorii profesionale. Dupa inscrierea unui numar de asistenti, tehnicieni, operatori, acestia vor putea constitui un grup asemenea GRP, in cadrul SRIM. Pe viitor ar putea hotari transformarea intr-o asociatie independenta.

Congresele si Conferintele SRIM ar putea fi ocazia pentru constituirea si evolutia acestui nou grup, mai ales ca se organizeaza si sesiuni de comunicari pentru asistenti.

Ce-ar fi daca fiecare radiolog pediatru ar invita cate un asistent sa se inscrie in GRP, implicit in SRIM, precum si la Congres? Vom intari atat grupul cat si societatea si le vom da o sansa sa se organizeze si sa se dezvolte! Eu am platit personal taxele pentru trei asistenti, pentru trei ani la rand. E un sprijin pe care il merita si un impuls de care au nevoie! Sustineti si dvs. un coleg asistent/operator!

Dr. Bogdan-Stefan Olteanu (initiator al campaniei)

Inscriere in lista de contacte

(Abonare Newsletter)

Veti primi un mesaj de confirmare.
(Verificati si in Spam!)

Partenei