Acasa »

 

Variante noi de membru ESPR

 

Incepand cu 2024, ESPR a (re)definit tipurile de membru. A fost creata varianta de “Membru institutional”, prin societatea nationala, cu cotizatie mai mica dar si cu beneficii mai limitate. De asemenea, a fost definita varianta de membru din tari cu venituri mici (din pacate,… de fapt din fericire, Romania nu mai face parte din aceasta categorie de tari). Gasisti aici o detaliere a tipurilor de membru care ne sunt accesibile, precum si legatura la documentul original al ESPR:

ESPR membership overview

In vederea adaptarii Societatii de radiologie pediatrica la aceste noi posibilitati, am rugat membrii activi sa raspunda la urmatorul sondaj (este necesara identificarea ca membru).

Marea majoritate a membrilor SRP si-au exprimat intentia de a deveni ESPR – Institutional Member (evident cu exceptia celor care sunt deja sau doresc sa se inscrie direct ca ESPR – Full Member). De asemenea, aproape toti respondentii au optat pentru plata unei cotizatii aditionale de catre acei membri ai SRP care doresc sa devina ESPR- Institutional Member. Drept urmare am completat lista de cotizatii si profilul de membru, pentru a include aceasta optiune. Dupa plata cotizatiilor, SRP va proceda la inscrierea in ESPR a “membrilor institutionali”. N.B.: trebuie platita atat cotizatia SRP cat si cea aditionala pentru ESPR, nu se poate beneficia de acest statut fara a fi membru SRP!

Sondaj privind optiunile de membru ESPR:

Autentificare utilizatori existenți