Acasa »

 

Reorganizarea G.R.P. in Societatea de Radiologie Pediatrica (S.R.P.)

 

Va anuntam cu bucurie incheierea demersurilor pentru infiintarea si inregistrarea noii asociatii: SOCIETATEA DE RADIOLOGIE PEDIATRICA. Gasiti documentele AICI si datele oficiale AICI.

Puteti plati acum COTIZATIA pentru anul 2023 (Membri – Plata cotizatii)! Intrucat reorganizarea (inclusiv bancara) a impiedicat pana acum platile, noua data limita pana la care puteti plati cotizatia 2023, la valoare nemajorata, a fost stabilita la 31 iulie! ATENTIE!!! Unii membri au platit in avans cotizatia pe mai multi ani!!! Daca ati platit deja pentru 2023 nu mai trebuie sa platiti noua cotizatie – verificati AICI (Membri – Situatie cotizatii) !

De asemenea, va rugam sa va actualizati DATELE PERSONALE (Membri – Pagina mea – Editeaza-mi informatiile). Daca aveti contul de utilizator blocat, urmare a neplatii cotizatiei in 2022, veti putea sa va actualizati datele de abia dupa deblocarea contului (poate dura cateva zile, dupa plata online a cotizatiei pentru 2023).

Principalul nostru obiectiv pentru viitorul apropiat este ORGANIZAREA CONGRESULUI EUROPEAN DE RADIOLOGIE PEDIATRICA, LA BUCURESTI, IN 2025! Incepeti deja sa va ganditi la prezentari si lucrari, sa proiectati studii, sa strangeti cazuri!

Pana atunci, pe termen scurt, va aducem aminte ca Societatea de Radiologie pediatrica (SRP) organizeaza la Congresul SRIM (Craiova, 21-24 septembrie 2023) masa rotunda cu tema:
Imagistica traumatismelor accidentale ale copilului.
Rugam colegii sa trimita rezumate pentru prezentari orale scurte (5-10 min), pe aceasta tema. Pentru sectiunea postere electronice se primesc lucrari pe orice tema. Lucrarile care nu vor fi selectate pentru prezentare orala vor fi incluse in sectiunea postere.
Trimiterea de lucrari este de interes in mod particular pentru colegii mai tineri, acestia fiind eligibili pentru premii constand in burse pentru participarea la manifestari europene de radiologie pediatrica (un premiu pentru o prezentare orala si un premiu pentru un poster).
Pentru a fi siguri de includerea lucrarii dumneavoastra in sectiunea de radiologie pediatrica, asteptam rezumatul pana la data de 31 iulie 2023, (ultima extindere a termenului)  pe adresa urmatoare; transmiterea catre secretariatul congresului urmand sa o facem noi, centralizat:
contact@radiologie-pediatrica.ro
ATENTIE!
Pentru ca lucrarea sa fie acceptata la congres, trebuie ca prezentatorul sa fie inscris la congres!  INSCRIERE
Pentru ca lucrarea sa fie eligibila pentru premiul SRP, trebuie sa fie prezentata de primul autor, care sa fie rezident sau specialist in primii 5 ani si sa fie membru al Societatii de Radiologie pediatrica!  INSCRIERE
INSTRUCTIUNI REZUMAT (vezi in pagina respectiva si link-ul pentru TEMPLATE REZUMAT)
Detalii congres SRIM 2023