Acasa »

 

Chestionar Statut GRP

 

Grupul de radiologie pediatrica (GRP) al Societatii de radiologie si imagistica medicala (SRIM) a ajuns la 60 de membri! Fiind vorba de un numar relativ mare de membri, este necesara o organizare formalizata.

Conform Art.8 al Statutului SRIM (postat pe www.srim.ro):
-“Membrii Societatii interesati în domenii particulare de aplicatie a radiologiei si imagisticii se pot structura sub forma unor grupuri sau societati/asociatii.” -“Structurarea sub forma de grupuri în cadrul societatii se face cu aprobarea Comitetului National.” -“Grupurile constituite în cadrul societatii si formate din membri ai Societatii de Radiologie si Imagistica Medicala au conducere independenta si functioneaza cu statut propriu si bugete proprii.”

In vederea realizarii statutului GRP, va rugam sa va exprimati optiunea cu privire la aspectele enumerate mai jos. Pe baza raspunsurilor primite va fi intocmit un proiect de statut care va fi supus votului dvs.

Va rugam sa completati chestionarul on-line pana la data de 31 iulie 2015!

Pentru acces la chestionar vi se va solicita sa va autentificati ca membri GRP, cu adresa de e-Mail si parola; daca ati uitat parola puteti sa o resetati aici!

Daca doriti sa faceti comentarii suplimentare, le puteti trimite la: contact@radiologie-pediatrica.ro

Chestionar Statut GRP

You must be logged in to participate in this survey

[wp-members page=”login”]

Inscriere in lista de contacte

(Abonare Newsletter)

Veti primi un mesaj de confirmare.
(Verificati si in Spam!)

Partenei