Acasa » Membri »

 

Inscriere in grup

 

Grupul de radiologie pediatrica reuneste membrii activi ai SRIM care lucreaza preponderent in radiologie pediatrica, dedica macar o parte din timp acesteia sau au un interes particular in radiopediatrie si isi exprima voluntar adeziunea la grup.

Pentru a va inscrie in GRP-SRIM, trebuie sa fiti in prealabil membru activ al SRIM – detalii pe site-ul SRIM.
Pentru a fi membru activ al SRIM este necesar sa indepliniti urmatoarele:
– sa fiti specialist/profesionist in domeniul radio-imagisticii medicale,
– sa fiti de acord cu statutul SRIM,
– sa completati formularul de adeziune SRIM si
– sa platiti anual cotizatia de membru SRIM.

Daca sunteti membru al SRIM si sunteti de acord cu Statutul GRP, puteti completa formularul de inscriere in GRP de mai jos! Va rugam sa completati formularul fara diacritice! Campurile marcate cu * sunt obligatorii!
Dupa completarea si trimiterea formularului, inscrierea va fi validata de GRP si veti primi un mesaj de confirmare a inscrierii, precum si o parola initiala (pe care o puteti schimba) pentru accesul in zonele rezervate membrilor din site-ul www.radiologie-pediatrica.ro. Pentru ca mesajele grupului sa nu ajunga in “Spam”, inscrieti in lista de contacte  adresa contact@radiologie-pediatrica.ro Este posibil sa vi se ceara dovezi ale indeplinirii criteriilor de inscriere, inainte de validare. Dupa validare va trebui sa platiti cotizatia GRP; pana la plata cotizatiei, contul dvs. de utilizator va permite doar accesul la pagina de plata On-Line, nu si la celelalte pagini din site rezervate membrilor.

 

Înregistrare utilizator nou
- este necesar sa completati doar in cazul in care NU sunteti medic radiolog!
captcha

*Câmp obligatoriu

Inscriere in lista de contacte

(Abonare Newsletter)

Veti primi un mesaj de confirmare.
(Verificati si in Spam!)

Partenei